Hvem er gymnastikgrossisten.dk

Nem online shopping

Stort varelager

Hurtig levering (1-3 dage)

Gymnastikgrossisten er en webshop der henvender sig primært til danske gymnastikforeninger.

Vi ser det som vores mission at tilbyde det frivillige foreningsliv et stort basissortiment af kvalitetsprodukter, til konkurrencedygtige priser og hurtig levering.

Gymnastikgrossisten.dk er stedet hvor den lokale gymnastikforening og den gymnastikinteresserede, hurtigt og let finder springbaner, landingsmåtter, skumredskaber, traditionelle redskaber, trampoliner, håndredskaber og legeredskaber.

 

Vores koncept er enkelt. I samarbejde med skolesportsleverandøren TRESS Sport og Leg lagerfører vi alle varer i Danmark og derfor kan vi levere fra dag til dag. Vi tilbyder ikke fysiske besøg – til gengæld er vores kundeservicemedarbejdere altid klar til at hjælpe på mail, telefon, online chat og de sociale medier.

Du kan let få fat i vores kundeservicemedarbejdere:

Ring til os Skriv til os

God kvalitet & stort sortiment

Vores sortiment indeholder kort fortalt gymnastikudstyr af god kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi samarbejder med anerkendte leverandører fra det meste af verden og vi udvikler løbende sortimentet i tæt samarbejde med dem. Skulle I opleve mangler i vores sortiment, så giv os endelig besked om det. Vi kan skaffe det meste og vil gerne tilpasse sortimentet så det lever op til jeres forventninger.

Udover et stort basissortiment af gymnastikudstyr tilbyder vi en masse sjove redskaber til grundlæggende motorisk leg og træning, f.eks. små forhindringsbaner og skummoduler til leg.